office@triple-jump.com
+381 11 302 9001

LINDEX PINK 2021.

LINDEX PINK 2021.

Zajedno u borbi protiv raka dojke sedmu godinu zaredom

Lindex konferencija za medije povodom Pink kampanje održana je 30. septembra u Jump Inn Hotelu. Već sedmu godinu zaredom Lindex spaja modu i plemeniti cilj, u kampanji Lindex Pink, koju je pokrenula u misiji borbe protiv karcinoma dojke.

1_1_80

Događaj je bio u vidu panela o značaju prevencije i samoj borbi protiv raka dojke na kom su učestvovali  dr Srđan Nikolić, voditeljka Maja Nikolić kao i brend menadžerka Jelena Zorica Živkov.

2_1_80

Nakon panela, održan je hod podrške ženama koje se bore sa ovom bolešću, u kom su učestvovale menadžerke Lindex prodavnica Andrijana Nikolić, Ljiljana Šegrt, Sanja Milošević, Maja Borović, Vesna Pavić, Sandra Keleman kao i saradnice novinarke Vesna Ristović (Bazar), Jelena Jevtić (Nedeljnik), Ana Ostojić (Elle), Teodora Bogdanović (Wanted) i Ana Lađarević (Noizz)

3_80 4_80

Ovim događajem najavljen je i početak donacije jer je u periodu od 1. do 14. oktobra 10% prihoda od prodaje asortimana za Žene i Veš za žene izdvajano za donaciju Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije.