office@triple-jump.com
+381 11 302 9001

Multibrend koncepti

U okviru Triple Jump Group nalaze se 3 multibrend koncepta na teritoriji Srbije, Hrvatske i Mađarske
bpolar logo crni

Online concept store

Triple Jump Grupa otvorila je svoj prvi online multibrend koncept, pod nazivom Bpolar.

Kategorizacija kojoj pripada je Tier Zero, odnosno poseduje premium i limitirane proizvode odeće i obuće streetstyle i lifestyle brendova i u regiji Balkana ih ima svega nekoliko.

Koncept u svom portfoliu predstavlja poznate brendove poput Conversa i Eastpaka, ali je takođe i doveo na tržište kategorije i proizvode brendova poput Dr. Martens, Fred Perry, Vans i mnoge druge.

j2s logo r 2

Go far. Go together.

Jump2sport je „one stop (web)shop“ osmišljen i stvoren da ispuni želje i zadovolji potrebe svakog sportiste: želje za istraživanjem, boravkom u prirodi i redovnim praktikovanjem sportskih aktivnosti i veština; bilo to trčanje, biciklizam, plivanje, triatlon, duatlon ili planinarenje.

#j2s je web odredište na koje ćete prvo pomisliti za dobijanje korisnih informacija i saveta, bilo da se radi o zdravlju, odgovarajućoj primeni nutricionističkih saveta ili kondiciji, testiranju predloženih programa treninga.

Takođe, na ovu web stranicu ćete se rado vraćati zbog premium proverenih brendova koji će vam pomoći u postizanju zacrtanih ciljeva, bili oni profesionalni ili hobistički.

Jump2sport je stvaran od zajednice, za zajednicu; od sportista, za sportiste.
Pridruži nam se. Krenimo zajedno.

Go far. Go together.

sneaknrun w200 h800

Lifestyle online store

Iza moderne, živahne web prodavnice, naš mladalački tim radi sa neprekidnim entuzijazmom svakog dana kako bi vam doneo najmodernije ulične patike i patike za trčanje i košarku napravljene revolucionarnim i inovativnim tehnologijama.

Sneak’n’Run je sve što je neophodno za maksimalnu udobnost i najnovije trendove. U našim patikama za trčanje sa sigurnošću možete savladati i najluđe staze, a za sobom lako možete ostaviti i najduže kilometre! Uživaćete u svakom koraku nove sezone u našoj lifestyle kolekciji! Naš asortiman modernih odevnih proizvoda čini ga još samopouzdanijim, a sa našim jedinstvenim dodacima možete da dogradite svoj outfit za nekoliko sekundi.

Volimo patike, uzbuđeni smo što istražujemo najnovije tehnološke sportske inovacije, a aktivni trenuci su postali primarni deo naših života. Takođe, nudimo najnovije vrhunske proizvode kompanije Saucony, jednog od vodećih američkih brendova obuće za trčanje i životni stil.