office@triple-jump.com
+381 11 302 9001

Društvena odgovornost

POSVEĆENI VIŠEM CILJU

  • Lindex 8 godina zaredom udružuje snage sa Onkološkim institutom Srbije. Tokom perioda aktivacije, 10% prometa maloprodaje i web sajta se izdvaja za donacije. Ukupna donacija Institutu za 8 godina trajanja Lindex Pink kampanje je preko 100.000 evra.
  • Donacija The Body Shop brenda u 2020. godini za KBC „Dr Dragiša Mišović“ i Kliniku za infektivne i tropske bolesti – kompanija je donirala proizvode za higijenu zaposlenih u bolnicama u cilju sprečavanja širenja zarazne bolesti COVID-19.
1080x1350px 2

DRUŠTVENO ODGOVORNO POSLOVANJE

Kompanija je u 2019. godini dala donaciju za časopis „Lice ulice“ gde je preko stotinu Converse patika donirano ljudima sa posebnim potrebama, koji ovaj magazin prodaju na ulicama Beograda. Početkom 2021. godine pokrenuli smo kampanju kao podršku borbe protiv nasilja u porodici. Sa našim franšiznim brendom The Body Shop i našim kupcima donirano je 2 dinara od svakog proizvoda Sigurnoj kući Beograd. Ova donacija je produžetak dosadašnje saradnje sa NVO sa našim brendovima kao što su Converse, Lindex i The Body Shop.

Naša kompanija je snažan partner UNICEF-u i usmerena je na pružanje podrške kroz stalne donacije u proteklih 5 godina.

Takođe, data je donacija opštini Vračar za decu bez roditelja iz Centra Dragutin Filipović Jusa, kao i donacija opštini Savski venac za najbolje učenike opštine i pobednike Republičkih takmičenja. Osnovnoj školi „Deveti maj“ u Kololeču, na Kosovu, donirane su knjige za školsku biblioteku.

Sa našim partnerom Converse okupili smo ulične umetnike koji su oslikavali zapuštene fasade i tako osnaživali umetničku zajednicu.

Pod jedinstvenom inspiracijom balkanske tradicije, u Venizelosovoj ulici u Beogradu oslikan je mural visok preko 25 metara sa temom „Koreni Balkana“. Takođe, na zidu Osnovne škole Drinka Pavlović u Beogradu, mlada muralistka Jana Danilović oslikala je mural na temu Afirmacija rodno osetljivog jezika. U svom prepoznatljivom maniru oslikala je siluetu žene koja simbolizuje različite profesije, ali je pored nje ispisano i na desetine profesija u ženskom gramatičkom rodu.

Dat je značajan doprinos osnaživanju žena i devojaka, kao i rodnoj ravnopravnosti.

Triple Jump grupa sa brendom The Body Shop pridružila se akciji Britanske ambasade „Drvo za Beograd“. U okviru ove akcije održane u martu 2021. godine, u parku Beogradskog sajma zasađeno je preko 100 sadnica.
Dat je doprinos ekologiji kroz postavljanje solarnih panela kako na krovu kompanije, tako i na krovu Jump Inn hotela.

VRATI. RECIKLIRAJ. PONOVI.

Praksa recikliranja The Body Shop-a nam pomaže da smanjimo otpad u industriji lepote. Naši kupci mogu doneti bilo koje pakovanje The Body Shop proizvoda u prodavnicu. Stavljaju ih u jednu od naših kutija za reciklažu, ponovljaju proces iznova, dok mi radimo ostalo. A kako bismo dodatno motivisali i nagradili naše kupce za brigu o planeti, poklanjamo im gel za tuširanje od 60ml kada donesu 5 praznih ambalaža.

THE BODY SHOP REFILL REVOLUCIJA

The Body Shop je posvećen tome da ima najodrživije moguće poslovanje. Dok se brend kreće ka svojim dugoročnim ciljevima za stvaranje ambalaže bez otpada, konstantno se brine da sve više i više svoje ambalaže bude napravljeno od biljnih i recikliranih materijala , na način koji pokreće pozitivne društvene promene. Da bi pokrenuo pozitivnu promenu, The Body Shop želi da inspiriše i osnaži pojedince širom sveta da promene način na koji koriste kozmetičke proizvode. Takođe, žele da pozovu eko-aktiviste da se pridruže njihovoj revoluciji refill-a i učine sistem dopune proizvoda delom svog novog, održivijeg stila života.U Srbiji imamo 7 Refill stanica.

Jednostavnim prebacivanjem na refill, zajedno bismo mogli da uštedimo preko 25 tona plastike svake godine.

1080x1080px REFILL