office@triple-jump.com
+381 11 302 9001

Franšizni programi

Ekskluzivni franšizni ugovori sa kompanijama Lindex, The Body Shop i MAX&Co.

Get The Look!

Pre više od 60 godina, Lindex je započeo kao kompanija donjeg veša u Alingsasu, u Švedskoj. Danas smo međunarodna modna kompanija sa nekoliko različitih koncepata. Naš asortiman ima odličnu kombinaciju dobrih krojeva i kvaliteta po pristupačnim cenama, a našim kupcima želimo da olakšamo donošenje održivih izbora.

Naše nasleđe

Ponosni smo na naše švedsko nasleđe koje se ogleda u kvalitetu, dizajnu, održivosti i vrednovanju jednakosti. Naše dugogodišnje iskustvo i istorija kao kompanija donjeg veša, pružili su nam znanje o ženskom telu i stručnosti u skladu sa udobnošću. Žena je za nas sve i želimo da osnažimo i inspirišemo žene svuda. To je naš viši cilj.
Mi smo Lindex, mi verujemo u to da treba da radimo zajedno. Budući da je dvoje više od jednog, zajedno možemo više da utičemo. Možemo to da nazovemo našim faktorom uspeha.
Mi postojimo da bismo svuda osnažili i nadahnuli žene. Sve što radimo, sve što kažemo, radimo za nju. To zaista definiše ko smo i daje nam tu višu svrhu. U prodavnicama, na ekranu, kada reagujemo i kažemo ono što mislimo. Verujemo da svi imamo moć da osnažimo.
Usput imamo velike pristalice. Ovde smo kao velika porodica. I kao i svaka druga porodica, i oni vas motivišu da preuzmete sledeći korak. I onaj sledeći.
Jer u modnoj industriji ne možete da sedite mirno. A mi volimo da vodimo putem. Velike reči znamo. Ali iz velikih reči rastemo.
Mi smo brend koji raste i koji pravi razliku. I mi stvarno mislimo da možemo da poboljšamo stvari. Za žene, za decu, za budućnost. Stoga nikada nećemo zastati na našem putu da postanemo još održiviji. To je naše obećanje. Danas, sutra, zauvek.
Mi smo LINDEX. Mi radimo stvari zajedno.

Naše vrednosti

Kao tim, trudimo se da iskustvo kupca bude izvanredno, uvek sa strašću i posvećenošću. I mi smatramo da dobre vrednosti čine sve drugačijim. Ovo su one sa kojima živimo:
*Osnažiti sebe i jedni druge
*Tražiti konstantan napredak
*Donositi poslovno orijentisane odluke
*Delovati održivo
*Učiniti sve jednostavnim

Asortiman za žene

Želimo da ponudimo pouzdan skandinavski dizajn koji inspiriše i čini da se naši kupci osećaju sjajno. Slavimo žene svih oblika i veličina, a naši jednostavani krojevi definisani su modernom ženstvenošću, jednostavnošću i jasnoćom. Sa našim asortimanom za žene možemo da pomognemo kupcu da napuni orman sa odećom koju zaista voli, koju dobro održava i često koristi.

Asortiman za decu

U Lindex-u verujemo da je važno omogućiti deci da budu deca, što i unosimo u dizajn odeće za naše mališane. Naš način razmišljanja je da uvek gledamo na svet razigranim, znatiželjnim i kreativnim očima. Radi se o slobodi da se izraziš na bilo koji način koji osećaš ispravnim i da budeš svoj, bez obzira na sve.

Donje rublje

Svojim nasleđem i dugogodišnjim iskustvom, mi smo stručnjaci za donji veš sa dobrim znanjem o ženskom telu. Naš asortiman donjeg veša je napravljen da pomogne svakoj mušteriji da pronađe onaj model koji joj savršeno odgovara.

Kratke činjenice o Lindex-u:

  • Osnovan 1954. godine u Alingsasu, Švedska
  • Sedište u Geteborgu, Švedska
  • Deo Stockmann grupe
  • Oko 4000 zaposlenih
  • 507 miliona prometa u 2020. godini
  • Oko 450 prodavnica na 19 tržišta
  • 99% Lindex pamuka dolazi iz održivijih izvora
  • 68% Lindex asortimana izrađeno je od održivih materijala
The Body Shop Logo

Prirodom inspirisani kozmetički proizvodi

Priča o nama je započela u Brajtonu, u Engleskoj, 1976. godine.

Nikada nas nije bilo strah da se izdvojimo i zauzmemo za ono što smatramo ispravnim. Širom sveta tragamo za najfinijim, etički dobijenim sastojcima za izradu čitave lepeze kozmetičkih proizvoda inspirisani prirodom.

Danas, naša posvećenost biznisu, kao sredstvu za postizanje opšteg dobra, veća je nego ikada pre. Kao deo naše posvećenosti cilju “Obogati, ne eksploatiši“ (Enrich Not Exploit™), naša misija je da obogaćujemo naše proizvode, naše ljude i našu planetu. To znači fer trgovinu sa našim farmerima i dobavljačima i pružanje pomoći lokalnim zajednicama da napreduju preko našeg Programa trgovine sa lokalnim zajednicama (Community Fair Trade), koji je 100% vegetarijanski, koji je uvek bio i koji će zauvek ostati čvrst u svom stavu protiv testiranja kozmetike na životinjama.

Naša globalna kampanja “Zauvek protiv testiranja na životinjama“ je način na koji sprovodimo u delo našu posvećenu borbu za prava životinja. Oko 80% zemalja nema zakone o testiranju na životinjama, što je i razlog zašto nismo prestali da se borimo za prava životinja od 1989. godine. Ponosni smo što smo vegetarijanski kozmetički brend koji se bori protiv okrutnog postupanja prema životinjama. Saznajte šta kozmetički proizvod čini vegetarijanskim i zašto je preko polovine naših proizvoda vegansko.

 Želim da radim u kompaniji koja doprinosi zajednici i koja je deo nje. Ne želim samo kompaniju u koju ulažem, već u koju verujem. – Anita Rodik, osnivačica The Body Shop brenda.

Naš cilj je da naše globalno poslovanje postane najetičkije i najodrživije na svetu. Naša posvećenost misiji “Obogati, ne eksploatiši“ (Enrich Not Exploit™) obuhvata 14 ciljeva koje The Body Shop treba da dostigne do 2020. godine. Ovi ciljevi najjasnije pokazuju ko smo i za šta se zalažemo kao kompanija.

Priča o nama počela je se Anitom Rodik i njenom verom u nešto revolucionarno: da biznis može biti moćno sredstvo za postizanje opšteg dobra. Uvek smo radili drugačije, razbijali ukalupljenost, bili smo smeli, hrabri. Danas je naša posvećenost cilju: Obogati, ne eksploatiši (Enrich Not Exploit™) veća nego ikada pre. Sve je u našim rukama.

Slavimo različitost kod ljudi i odbacujemo stereotipe lepote. Plaćanje fer cene našim trgovinskim partnerima u lokalnim zajednicama je od suštinske važnosti za sve ono što radimo. Zagovaramo i vodimo kampanje za ono što je za opšte dobro.

The Body Shop Srbija
The Body Shop Hrvatska
maxandco logo

Premium brend mladalačkog duha

MAX&Co. je premium brend mladalačkog duha, ukorenjen u italijansku prêt-à-porter tradiciju, koja pažnju poklanja vrhunskim materijalima, kvalitetu izrade i jedinstvenim detaljima.

Deo je portfolia brendova Max Mara grupacije.

Kvalitet je temelj italijanske kulture krojenja i svake MAX&Co. kolekcije, a raznovrsnost je osnovni kvalitet dizajna i odgovor na brze promene stilova života. Kolekcije su moderne, živopisne i savremene. Obuhvataju široku paletu proizvoda – od otmenih haljina za svečane prilike preko veoma šik kaputa, udobne a u isto vreme trendi kombinacije za poslovnu ženu, sportskog autfita za svakodnevne prilike do elegantnih i zabavnih detalja i aksesoara.