office@triple-jump.com
+381 11 302 9001

Hotelijerstvo i Ugostitejstvo

Hotelijerstvo se odvija kroz Jump Inn hotel u Beogradu, dok se ugostiteljstvo odvija kroz Remiks Gastro bar u Beogradu i Triptih Caffe & Bar u Kragujevcu.

JUMP INN HOTEL

Hotel sa pričom

Retka su mesta u Beogradu koja mogu da ispričaju njegovu zanimljivu istoriju na jedan živopisan način. Jedna zgrada, izgrađena u srcu starog Beograda, kvartu Savamala kada je Savamala nastajala i dobijala izgled koji i danas ima, je svedok i protagonista te priče. To je zgrada hotela Jump Inn.

Zahvaljujući viziji najbogatijih i najuglednijih trgovaca i preduzimača, kao što su bili Luka Ćelović, Rista Paranos, Mihailo Miljković i mnogi drugi koji su želeli da donesu evropski duh u svoju zemlju, krajem XIX veka i početkom XX u kvartu Savamala oko Karađorđeve ulice počinje modernizacija i gradnja zgrada i objekata različitih namena. Pored hotela Bristol i Beogradske zadruge (današnji Geozavod) nastaje i kompleks zgrada na uglu Karađorđeve i današnje ulice Koče Popovića. Projekat zgrade u kojoj se danas nalazi hotel Jump Inn je uradio ruski emigrant Nikolaj Vasiljev, poznat i po projektu zgrade današnjeg Vojnog muzeja na Kalemegdanu, a poslove je nadzirao arhitekta Hrisanf Vinogradov. Zgrada je završena 1924. godine.

Danas, zgrada hotela JUMP INN je poptuno renovirana sa akcentom na komfor, dizajn i najnoviju tehnologiju. Hotel je projekat TRIPLE JUMP GRUPE, danas prepoznatljive u Srbiji po zastupništvu brendova Converse, Lindex i Arena, koja je prisustvo u Savamali započela projektom Mixer House, u objektu čiji je vlasnik. Kako je osnivač TRIPLE JUMP GRUPE bivši jugoslovenski rekorder i olimpijac u troskoku, otud i inspiracija za naziv JUMP INN u kome se sportska strast materijalizuje u slikama poznatih atletičara i atletskih motiva koje će se nalaziti svuda po hotelu.

Savamala danas doživljava svoju drugu mladost kao novi centar umetnosti, dizajna, kulture, gastronomije, noćnog provoda i hedonizma na beogradski način. A, hotel Jump Inn je tu da pruži vrhunsko gostoprimstvo na mestu na kome će se pisati nova istorija grada.

Dobro došli!

REMIKS GASTRO BAR BEOGRAD

Nekadašnja industrijska četvrt – Savamala, danas je popularna zona za ljubitelje urbane kulture. Među starim fasadama sa obeležjima baroka i secesije, uz prostrane ulice nadomak obale Save, danas su smešteni privlačni sadržaji kulture kao i brojni klubovi, restorani i barovi.

Jedno od omiljenih mesta mnogih je i Remiks Gastro bar.

Triple Jump kompanija je u vlasništvu prostora a i u određenom procentu je suvlasnik biznisa.

Remiks Gastro bar je idealno mesto za opuštanje i uživanje, kako u dobroj hrani tako i u sjajnom noćnom provodu. U blizini restorana nalazi se besplatan parking koji je gostima na raspolaganju danju i noću.
Posetite nas!

Lokacija: Karađorđeva 46, Beograd

TRIPTIH Caffe & Bar Kragujevac

U centru Kragujevca krajem 2017. godine, otvoren je kafic jedinstvenog izgleda Triptih Caffe & Bar.

U samom projektu učestvovale su lokalne arhitekte i dizajneri. Karakteriše ga industrijski stil, umetnički dizajn kao i grafiti oslikani od strane lokalnih umetnika. Posebno se izdvaja mural u bašti poznatog uličnog umetnika i muraliste Arteza.

Poznat kao idealno mesto za jutarnju kafu ali i po sjajnom noćnom provodu i gostovanjima izvanrednih muzičara i pop i funk bendova.

Posetite nas!

Lokacija: Lole Ribara, Kragujevac