office@triple-jump.com
+381 11 302 9001

DRVO ZA BEOGRAD

DRVO ZA BEOGRAD

Triple Jump Grupa se sa brendom The Body Shop priključila akciji Ambasade Velike Britanije “Drvo za Beograd”. U okviru ove akcije održane 21.03.2021. godine zasađeno je preko 100 sadnica u parku Beogradskog Sajma. Akcija je organizovana u saradnji Ambasade Velike Britanije, PUK-a „Zelenilo Beograd“, grada Beograda i nekoliko prepoznatih društveno odgovorih kompanija.

“Društvena odgovornost je jedan od prioriteta delovanja naše kompanije u 2021. godini. Zacrtali smo nekoliko aktivnosti koje ćemo svakako sprovesti do kraja godine, uz nadu da cemo doprineti podizanju svesti kod svih ljudi dobre volje o problemima koji nas okružuju, a kojima se nažalost ne posvećuje dovoljna pažnja.Jedna od veoma vaznih tema u poslednje vreme je kvalitet vazduha. Ne samo u Beogradu, već i u celoj Srbiji. Eksperti vec dugo vremena ukazuju na ovaj problem, ali i posledice koje su vec nastale ili se mogu povećati u narednim godinama. Samosvest o očuvanju prirode je osnova za resavanje ovog problema.“ Dejan Marković, direktor marketing sektora.

Britanska ambasadorka u Srbiji, Šan Makleod, zahvalila se kompanijama koje su se odazvale pozivu i uključile u akciju kao donatori.