office@triple-jump.com
+381 11 302 9001

O kompaniji

O KOMPANIJI

Kompanija Triple Jump je nastala kao sledbenik privatnih preduzeća Delta Kragujevac (osnovano 1989. god.), Delfer Beograd (1990.) i Delta Sport Beograd i Moskva (1993.).

Prvi osnivač kompanije je bivši jugoslovenski olimpijac i rekorder u troskoku (triple jump) Milan Spasojević.

Osnovna delatnost od samog početka bila je trgovina proizvodima iz oblasti sporta i mode, zastupanje i distribucija najpoznatijih svetskih brendova u najširem smislu, a na teritoriji istočne Evrope i ex SSSR-a.

Triple Jump je registrovan pod sadašnjim imenom u Beogradu 2005. godine.

Menadžment firme čine kadrovi selektovani na početku svojih poslovnih karijera (uglavnom pripravnika) koji su danas specijalisti i imaju 10 do 20 godina iskustva u najsavremenijoj metodologiji vođenja preduzeća. Rezultat njihovog znanja i rada su uvođenje na tržište Srbije i takvih brendova kao što su Nike, Mexx, Zara, Escada i drugi.

Ispravan odabir kadrova i evidentno dobri rezultati u kadrovskoj politici do sada, daju opravdan optimizam i samouverenost za dalji uspeh.

U okviru Triple Jump Grupe posluju sledeće članice:

img heading before 2
Triple Jump doo Beograd
img heading before 2
Triple Jump doo Zagreb
img heading before 2
Jump in beauty doo Zagreb
img heading before 2
Maximus HCD Budapest
img heading before 2
Čelik doo Beograd
img heading before 2
DelFer doo Beograd

NAŠA MISIJA

Mi smo posvećeni, profesionalni, društveno odgovorni i inovativni.

Društveno odgovorna kompanija

Već 8 godina za redom, brend Lindex udružuje aktivnosti sa Onkološkim institutom Srbije. Tokom ovog perioda, 10% našeg ukupnog prometa izdvaja se za donacije.

Donacija The Body Shop proizvoda u 2020. godini za KBC “Dr Dragiša Mišović” i Kliniku za infektivne i tropske bolesti. Kompanija je donirala proizvode za zaposlene u bolnici zbog higijene i prevencije od zarazne bolesti Covid-19.

Triple Jump grupacija je 2019. godine donirala preko stotinu Converse patika prodavcima časopisa ,,Lice ulice” koji spadaju u osetljive kategorije društva i ovaj časopis prodaju na ulicama Beograda.