Arena

Oprema za plivanje

VODA JE POČETAK.

TU POČINJE SVE, ONA NEMA GRANICE, NEMA KRAJA …

TO JE ARENA TO JE “WATER INSTINCT”

NAŠE VREDNOSTI:

INOVACIJE, AUTENTIČNOST, STRAST

To nas inspiriše svakodnevno.

Voda je naš prirodni instinkt. Svaki sekund je bitan da bi bio prvi, da bi bio srećan, da se osećaš bolje.

MI SMO JEDNOSTAVNO ZALJUBLJENI U VODU.

Smatramo da svi moraju da se ponašaju etički prema socijalnim, ekonomskim i ekološkim pitanjima. To je ono što radimo svaki dan. Svakodnevno radimo sa velikim entuzijazmom i stručnošću kako bismo promovisali sve vrste vodenih sportova i aktivnosti sa ciljem da pomognemo ljudima da poboljšaju svoje fizičko i mentalno stanje.

Podjednako smo posvećeni svojim društvenim odgovornostima temeljeći svoj korporativni etos na poštovanju naših vrednosti, kao što su meritokratija i korektnost, i pažljivo nadgledamo naše dobavljače i poslovne partnere kako bismo osigurali da u potpunosti poštuju naš kodeks ponašanja (standardi na radnom mestu).

Osnovana 1973. godine, arena je za samo dve godine dostigla najviši stepenik podijuma. I danas je tu, više od četrdeset godina kasnije.

Brend arena stvorio je sportski vizionar Horst Dassler, sin osnivača Adidasa. Tokom letnjih Igara u Minhenu 1972. godine, Dassler je bio na palubi bazena kada je Mark Spitz osvojio svojih 7 istorijskih zlatnih medalja.

Dassler je, zajedno sa ostatkom sveta, osetio strahopoštovanje jer ne samo da je Spitz bio prvi sportista koji je u jednoj olimpijadi osvojio 7 zlata, nego je istovremeno postavio i 7 novih svetskih rekorda.

Dassler odmah započinje sa planovima za formiranje kompanije koja će biti posvećena vodenim sportovima i stvara novi brend kupaćih kostima koji je danas poznat kao arena.