office@triple-jump.com
+381 11 302 9001

FRANCHISE

Exclusive franchise agreements with the companies Lindex, The Body Shop and MAX&Co.

Get The Look!

More than 60 years ago, Lindex began as an underwear company in Alingsas, Sweden. Today we are an international fashion company with several different concepts. Our range has an excellent combination of good cuts and quality at affordable prices, and we want to make it easier for our customers to make sustainable choices.

Our heritage

We are proud of our Swedish heritage, which is reflected in quality, design, sustainability, and valuing equality. Our years of experience and history as an underwear company have given us knowledge of the female body and expertise in matching comfort. A woman is everything to us and we want to empower and inspire women everywhere. That is our higher goal.
We are Lindex, we believe in working together. Because two are more than one, together we can make more of an impact. We can call it our success factor.
We exist to empower and inspire women everywhere. Everything we do, everything we say, we do for her. It really defines who we are and gives us that higher purpose. In stores, on the screen, when we react and say what we think. We believe that we all have the power to empower.
We have great supporters along the way. We are like a big family here. And like any other family, they motivate you to take the next step. And the next one.
Because in the fashion industry you can't sit still. And we like to lead the way. We know big words. But we grow from big words.
We are a growing brand that makes a difference. And we really think we can make things better. For women, for children, for the future. Therefore, we will never stop on our way to becoming even more sustainable. That's our promise. Today, tomorrow, forever.
We are LINDEX. We do things together.

Our values

Kao tim, trudimo se da iskustvo kupca bude izvanredno, uvek sa strašću i posvećenošću. I mi smatramo da dobre vrednosti čine sve drugačijim. Ovo su one sa kojima živimo:
*Osnažiti sebe i jedni druge
*Tražiti konstantan napredak
*Donositi poslovno orijentisane odluke
*Delovati održivo
*Učiniti sve jednostavnim

Asortiman za žene

Želimo da ponudimo pouzdan skandinavski dizajn koji inspiriše i čini da se naši kupci osećaju sjajno. Slavimo žene svih oblika i veličina, a naši jednostavani krojevi definisani su modernom ženstvenošću, jednostavnošću i jasnoćom. Sa našim asortimanom za žene možemo da pomognemo kupcu da napuni orman sa odećom koju zaista voli, koju dobro održava i često koristi.

Asortiman za decu

U Lindex-u verujemo da je važno omogućiti deci da budu deca, što i unosimo u dizajn odeće za naše mališane. Naš način razmišljanja je da uvek gledamo na svet razigranim, znatiželjnim i kreativnim očima. Radi se o slobodi da se izraziš na bilo koji način koji osećaš ispravnim i da budeš svoj, bez obzira na sve.

Donje rublje

Svojim nasleđem i dugogodišnjim iskustvom, mi smo stručnjaci za donji veš sa dobrim znanjem o ženskom telu. Naš asortiman donjeg veša je napravljen da pomogne svakoj mušteriji da pronađe onaj model koji joj savršeno odgovara.

Kratke činjenice o Lindex-u:

  • Osnovan 1954. godine u Alingsasu, Švedska
  • Sedište u Geteborgu, Švedska
  • Deo Stockmann grupe
  • Oko 4000 zaposlenih
  • 507 miliona prometa u 2020. godini
  • Oko 450 prodavnica na 19 tržišta
  • 99% Lindex pamuka dolazi iz održivijih izvora
  • 68% Lindex asortimana izrađeno je od održivih materijala
The Body Shop Logo

Prirodom inspirisani kozmetički proizvodi

Priča o nama je započela u Brajtonu, u Engleskoj, 1976. godine.

Nikada nas nije bilo strah da se izdvojimo i zauzmemo za ono što smatramo ispravnim. Širom sveta tragamo za najfinijim, etički dobijenim sastojcima za izradu čitave lepeze kozmetičkih proizvoda inspirisani prirodom.

Danas, naša posvećenost biznisu, kao sredstvu za postizanje opšteg dobra, veća je nego ikada pre. Kao deo naše posvećenosti cilju “Obogati, ne eksploatiši“ (Enrich Not Exploit™), naša misija je da obogaćujemo naše proizvode, naše ljude i našu planetu. To znači fer trgovinu sa našim farmerima i dobavljačima i pružanje pomoći lokalnim zajednicama da napreduju preko našeg Programa trgovine sa lokalnim zajednicama (Community Fair Trade), koji je 100% vegetarijanski, koji je uvek bio i koji će zauvek ostati čvrst u svom stavu protiv testiranja kozmetike na životinjama.

Naša globalna kampanja “Zauvek protiv testiranja na životinjama“ je način na koji sprovodimo u delo našu posvećenu borbu za prava životinja. Oko 80% zemalja nema zakone o testiranju na životinjama, što je i razlog zašto nismo prestali da se borimo za prava životinja od 1989. godine. Ponosni smo što smo vegetarijanski kozmetički brend koji se bori protiv okrutnog postupanja prema životinjama. Saznajte šta kozmetički proizvod čini vegetarijanskim i zašto je preko polovine naših proizvoda vegansko.

 Želim da radim u kompaniji koja doprinosi zajednici i koja je deo nje. Ne želim samo kompaniju u koju ulažem, već u koju verujem. – Anita Rodik, osnivačica The Body Shop brenda.

Naš cilj je da naše globalno poslovanje postane najetičkije i najodrživije na svetu. Naša posvećenost misiji “Obogati, ne eksploatiši“ (Enrich Not Exploit™) obuhvata 14 ciljeva koje The Body Shop treba da dostigne do 2020. godine. Ovi ciljevi najjasnije pokazuju ko smo i za šta se zalažemo kao kompanija.

Priča o nama počela je se Anitom Rodik i njenom verom u nešto revolucionarno: da biznis može biti moćno sredstvo za postizanje opšteg dobra. Uvek smo radili drugačije, razbijali ukalupljenost, bili smo smeli, hrabri. Danas je naša posvećenost cilju: Obogati, ne eksploatiši (Enrich Not Exploit™) veća nego ikada pre. Sve je u našim rukama.

Slavimo različitost kod ljudi i odbacujemo stereotipe lepote. Plaćanje fer cene našim trgovinskim partnerima u lokalnim zajednicama je od suštinske važnosti za sve ono što radimo. Zagovaramo i vodimo kampanje za ono što je za opšte dobro.

The Body Shop Srbija
The Body Shop Hrvatska
maxandco logo

Premium brend mladalačkog duha

MAX&Co. je premium brend mladalačkog duha, ukorenjen u italijansku prêt-à-porter tradiciju, koja pažnju poklanja vrhunskim materijalima, kvalitetu izrade i jedinstvenim detaljima.

Deo je portfolia brendova Max Mara grupacije.

Quality is the foundation of Italian tailoring culture and of every MAX&Co. collection, and diversity is the basic quality of design and response to rapid changes in lifestyles. The collections are modern, colorful, and contemporary. They include a wide range of products - from elegant dresses for formal occasions to very chic coats, comfortable and at the same time trendy combinations for businesswomen, sporty outfits for everyday occasions to elegant and fun details and accessories.