string(15) "Najnovije vesti"

Lindex

Najnovije vesti

Lindex PINK

NAJMANJE ŠEST RAZLOGA DA I OVE GODINE BUDEMO ZAJEDNO:
LINDEX I KUPCI UDRUŽENI U BORBI PROTIV RAKA DOJKE

I ovog oktobra kompanija Triple Jump Group, franšizni partner brenda Lindex u Srbiji, obeležava šest godina Lindex Pink kampanje koju je pokrenula u misiji borbe protiv karcinoma dojke.

Sama borba se može izraziti na mnogo načina – kroz razumevanje i saosećanje, kroz podršku obolelima da znaju da nisu same, pozivanjem na preventivne preglede (zato što znamo da je bolest otkrivena u početnoj fazi potpuno izlečiva) ali i kroz ulaganje u samo lečenje. Baš iz tog razloga, kao i prethodnih godina, 10% ukupnog prihoda od prodaje asortimana za zene (garderoba, veš, aksesoari), u periodu od 01. do 14. oktobra biće donirano Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije.

Da bi informacija o kampanji dosla do što većeg broja ljudi, po prvi put smo organizovali Webinar – online dogadjaj za novinare i influensere – koji je održan u Jump Inn hotelu.

Učesnici događaja: dr Srđan Nikolić, direktor Klinike za onkološku hirurgiju Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije, dr Branka Radmanović, plastični i rekonstruktivni hirurg Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije, blogerka Mahlat – Mirjana Radojević i Jelena Zorica Živkov, brend menadžerka Lindex-a u Srbiji, su uputili ohrabrujuće i inspirativne poruke.

Fotka 1

„Mesec oktobar, sada već tradicionalno, obeležavamo udruživanjem snaga sa svojim kupcima posvećeni borbi protiv raka dojke. Držimo se zajedno i nastavljamo dalje i snažnije, ohrabreni dosadašnjim rezultatima Lindex Pink donatorskih kampanja. Trenutne okolnosti globalne epidemije su nas dodatno osnažile da se i ove godine okupimo i da zajedno pošaljemo podršku ženama.“, izjavila je Jelena Zorica Živkov, brend menadžerka Lindex-a u Srbiji.

Stručnjaci sa Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije su na online panelu izneli ohrabrujuće podatke o povećanom broju slučajeva otkrivanja oboljenja u početnoj fazi i preneli su svoje utiske da, između ostalog snažna kampanja iz godine u godinu svakako doprinosi jačanju svesti i samim tim većem broju preventivnih pregleda. Oni su takođe istakli i važnost podrške u poboljšanju uslova u ovoj ustanovi.

Fotka 2

Na kraju izlaganja, pustili smo video u kojem zaposlene u LINDEXu poručuju i pozivaju na podršku.

Događaj smo u potpunosti prenosili live na našim društvenim mrežama, tako da su i pratioci LindexSrbija facebook i instagram stranica mogli direktno da slušaju izlaganje doktora kao i da od Mirjane Radojević čuju koliko je podrška važna iz ličnog iskustva.