string(15) "Najnovije vesti"

Lindex

Najnovije vesti

LINDEX osvaja svetsku nagradu… ponovo!

Na ovogodišnjoj dodeli nagrada RLI Global Awards, LINDEX je dobio visoko pohvaljenu nagradu za kategoriju „Rising Star “. Nominacija “Zvezda u usponu” prepoznala je kod LINDEX Franšize preduzetnički duh, velika dostignuća i dugoročne ambicije i međunarodne programe za širenje.

LINDEX je takođe bio ponosan što je jedan od samo četiri brenda koji su nominovani u kategoriji „Global Reteiler “. Ova nagrada prepoznaje i odaje priznanje svetskim ritejlerima za koje sudije veruju da su zaista maloprodaja svetske klase u svim aspektima svog poslovanja, pružajući izuzetan rast, prilagođavajući i transformišući brend tako da prati neprestano razvijanje trendova i zahteva.

Fantastično je ponovo dobiti međunarodno priznanje za svoj brend u obliku ovih globalnih nominacija, posebno kada ih dodeljuju tako istaknuti i uvaženi svetski profesionalci za maloprodaju. Pri tom, ovo sledi nakon što je LINDEX dobio nagradu za „Najbolju franšizu u nastajanju“ na IFA konferenciji održanoj u Orlandu početkom ove godine. LINDEX je modna kompanija čiji su koreni u Švedskoj ali se proširio na nekoliko novih tržišta širom sveta. Verujem da je naš fokus na dizajnu, održivosti i bliska saradnja sa našim dobavljačima i partnerima razlog LINDEX-ovog međunarodnog uspeha“, kaže Johan Isacson, direktor LINDEX Franšize.

“Retail & Leisure International” (RLI) je jedini globalni časopis koji pokriva i sektor maloprodaje i sektor ugostiteljstva. Časopis uključuje svetske vesti, intervjue sa vodećim lancima trgovne na malo, stručne teme i uvide u industriju. Nagrade RLI su godišnji događaji koji slave izvrsnost trgovine i ugostiteljstva na svetskom nivou. Tokom poslednjih 14 godina, ceremonije dodele godišnjih nagrada održavale su se u Londonu, Dubaiju i nedavno u LA-u. Ove godine “Global RLI Awards” proslavile su svoju 15. godišnjicu u Londonu on-line virtualnom ceremonijom dodele nagrada (zbog pandemije Covid-19) koju je vodio osnivač RLI-a Jayne Rafter.

Imidz 1Imidz 2