string(15) "Najnovije vesti"

Sport, moda i kozmetika

Najnovije vesti

“Dream Big“ panel diskusija

The Body Shop je feministički brend koji sve svoje kampanje bazira na vrednostima koje nastoje učiniti svet boljim mestom.

Praznična kampanja nosi temu Dream Big. Kampanja je posvećena svim devojčicama, devojkama i ženama sa ciljem inspirisanja praćenja individualnih, velikih snova.

Organizovali smo Dream Big panel diskusiju pri predstavljanju kolekcije i time pokrenuli priču o vrednostima i velikim snovima, okupivši inspirativne žene iz našeg okruženja koje su sledile svoje snove i lokalno napravile pozitivan uticaj. One su kroz lične primere govorile šta je doprinelo njihovim uspesima i kako su se nosile sa izazovima na putu ostvarivanja svojih ciljeva. Naše govornice bile su Biljana Ždrale, Dina Lalović, Nataša Filipović, Stela Karl Ćosić i Branka Radmanović.

Imali smo čast da nam se pridruži i Chantel Care, šefica političkog odeljenja Ambasade Velike Britanije u Beogradu, koja je podelila svoje izuzetno zanimljivo i raznoliko životno iskustvo – od profesionalnog sportiste preko stipendistkinje Cambridge-a do rada u diplomatskoj službi (gde je u jednom periodu radila u ekstremno konfliktnom okruženju u Iraku) i dolaska u Srbiju.

DAV_8215