string(15) "Najnovije vesti"

Converse

Najnovije vesti

Kako smo se proveli na Sneakerville festivalu

Ukratko bilo nam je strava, a evo i zašto – puno dobrih vibracija, sjajnih impresija, kako sa naše tako i sa strane posetilaca. Patike i streetwear, najveće muzičke zvezde, ljubitelji sneaker kulture i mi na jednom mestu.

Najveći sneaker festival na Balkanu prikazao je publici najnovije kolekcije najpoznatijih svetskih brendova, među kojima se predstavio i Converse, i to na nesvakidašnji način. Sam ambijent, smešten u srce impresivne industrijske zone Luke Beograd, poklopio se sa onim Converese kao brend jeste – autentičan i zabavan.

Svi posetioci imali su prilike da nas nađu u Converse distriktu gde ih očekivao štand sa najnovijom kolekcijom patika i garderobe, i naravno, zabavne aktivacije. Pored ljuljanja na ljuljašci (why not), veliki broj posetilaca dobio je gif, napravljen od njihovih fotografija, koji smo odmah kačili na GIPHY platformu kako bi mogli da ga koriste na svim društvenim mrežama.

Sajsi MC, naše zaštitno lice, potrudila se da začini atmosferu, dok su je članovi naše Converse X zajednice podigli na još viši nivo.

Za kraj, šta bismo drugo rekli, sem da očekujemo da Sneakerville preraste u tradicionalan festival, sa koga ćemo uvek izlaziti puni dobre energije.

SK__2012