string(15) "Najnovije vesti"

Lindex

Najnovije vesti

“We Make Fashion Feel Good” ‒ Lindex predstavlja svoj manifest

S kampanjom “We Make Fashion Feel Good”, Lindex pravi sledeći korak u svom uspešnom razvijanju svog brenda. Ovaj modni lanac jasno i utemeljeno izražava ono za šta se Lindex kao brend zalaže, i što svojim klijentima i kupcima nudi.

Novi koncept komunikacije izlazi u svet kao svojevrstan manifest, u kome se, kao ključno, iznose različiti aspekti ovog brenda i sve ono za šta se Lindex zalaže.

„Mi u Lindexu smo veoma ponosni na mnogo stvari – na svoj kvalitet, svoju prilagodljivost i izvanrednu uslugu koju svojim kupcima nudimo, a koja kupovinu čini lakom i ugodnom. Tu je i naša društvena posvećenost, s posebnim osvrtom na žene i održivost, što su opšte uzev važna polja na kojima mnogo toga može i treba da se uradi, i na kojima mi neumorno radimo čvrsto rešeni da budemo još bolji u svemu što činimo“, kaže Ingvar Larson, generalni direktor Lindexa.

S kampanjom “We Make Fashion Feel Good”, ovaj modni lanac zapravo svojim kupcima nudi nadahnutu i pristupačnu modu na nov način. Taj koncept je ugledao svetlost dana, na svim tržištima koje kompanija pokriva, u manifestu koji je Lindex izložio u izlozima svojih radnji i onlajn.

U budućnosti, “We Make Fashion Feel Good” doneće uspeh kompaniji kao sastavni deo Lindexove tržišne i marketinške strategije na svim komunikacijskim kanalima firme.