string(15) "Najnovije vesti"

Jump Inn Hotel

Najnovije vesti

Traveller’s choice nagrada za Jump INN Hotel

Jump INN Hotel **** je dobitnik nagrade Travellers’ Choice za 2016! Nagrada se dodeljuje na osnovu iskustva gostiju iz celog sveta i predstavlja najveće priznanje koje dodeljuje TripAdvisor.

Screen Shot 2016-01-22 at 10.26.27 AM

JUMP INN hotel je takođe ocenjen odličnom ocenom 9.1 od strane svetskih putnika koji svoj smeštaj bukiraju preko Booking.com.

Menadžment JUMP INN hotela je jako ponosan na ove nagrade i ocene, to je potvrda uspešnog rada svih zaposlenih u hotelu kao i dokaz zadovoljstva  gostiju kvalitetom pružene usluge!

Uverite se i posetite sajt hotela www.jumpinnhotelbelgrade.com, koji ima 49 moderno opremljenih soba i apartmana, čija je specifičnost i ta što je svaka soba autentična i različita od ostalih što gostu daje mogućnost izbora i drugačiji doživljaj svakim ponovnim boravkom u hotelu .Osim toga hotel krase i dve konferencijske sale koje su opremljene savremenom tehnikom i ozvučenjem, kao i restoran koji ima raznovrsnu ponudu jela i poslastica koja će ugoditi svim vašim čulima i upotpuniti kompletan ugodjaj.

IMG_2804