Sport i Moda

Ekskluzivni distributerski ugovori sa kompanijama Converse i Lindex

Converse

Converse je priča legendi, heroja i inovatora povezanih ljubavlju prema sportu. Marquis Mills Converse osniva kompaniju 1908. godine i započinje tradiciju, koja traje u nepromenjenom obliku već više od 100 godina. Kada je M.M.Converse otvorio vrata Converse kompanije u Maldenu, Mass., nije ni pretpostavio da zapravo proizvodi Američku ikonu.

Kako je rasla popularnost košarke, Converse korporacija je uvidela potrebu da proizvede patiku koja se može nositi za vreme igre. Posle mnogo istraživanja, prva verzija All Star košarkaške patike je proizvedena 1917. godine u jednoj boji, crnoj. All Star patika je trebalo da bude prva masovno proizvedena patika u Severnoj Americi. Sastojala se od veoma debelog , gumenog đona i platnenog gornjeg dela.

SAZNAJTE VIŠE >>

Lindex

Švedska kompanija LINDEX predstavlja jedan od vodećih evropskih maloprodajnih lanaca. Poslovna ideja kompanije leži u ponudi inspirativnih i za kupovinu povoljnih modnih proizvoda, namenjenih svim samosvesnim ženama koje prate modu.

Prodajni koncept kompanije LINDEX pokriva veliki dijapazon modnih proizvoda za žene i decu, kao i donji veš. U ponudi su kolekcije koje odlikuju dobro osmišljeni detalji, poslednji modni trendovi i široki asortiman koji se redovno dopunjuje novim proizvodima. Inspirativne modne kolekcije koje LINDEX prezentuje, kreirane od strane sopstvenih dizajnera, prate najnovije modne trendove i mogu se nositi u svakoj prilici.

SAZNAJTE VIŠE >>