string(15) "Najnovije vesti"

Lindex

Najnovije vesti

„Plus sajz“ manekenke Ešli Grejem i Kendis Hafin su vodeća lica Lindex-ove jesenje kampanje

Lindex je ove jeseni u sve svoje modne koncepte uključio veće konfekcijske brojeve, što znači da će nekadašnji „plus sajz koncept“ Generous biti ukinut. Vodeća lica ovogodišnje jesenje kampanje upravo su „plus sajz“ manekenke Ešli Grejem i Kendis Hafin.

fall-fashion-heroes-bts-1 fall-fashion-heroes-bts-3

„Želimo da se sve žene, ma koju veličinu garderobe nosile, osećaju prihvaćenim i da mogu da kupuju stvari iz svakog našeg modnog koncepta i kolekcije“, kaže Anika Hedin, šefica dizajnerskog tima Lindexa. „Ova promena će naše kolekcije učiniti inspirativnijim i pristupačnijim za veći krug kupaca. Već smo primili neke fantastične pozitivne reakcije od naših klijenata, što je jasan dokaz da je naša inicijativa prepoznata i dobro prihvaćena.“

Kampanja Jesenje modne heroine vrti se oko pet odevnih komada koje će biti hit ove jeseni: džempera s balon rukavima, bluze s polu rolkom i glokna rukavima, haljine od trikotaže, uskih 7/8 pantalona i naravno džinsa. Boje se kreću od tamne boje crvenog vina i zagasitih zemljanih tonova do narandžaste i svetloružičaste.

„Fantastično je što je Lindex uvrstio veće brojeve u svoje kolekcije. Bilo je ovo neverovatno inspirativno snimanje, jer su veoma različite žene odabrane da učestvuju u projektu, i bilo je toliko ženske sile na tom setu“, rekla je Ešli Grejem o radu na ovom projektu.

Uz Ešli Grejem i Kendis Hafin, supermodeli Alek Vek, Toni Garn i Kora Emanuel takođe su vodeća lica ove kampanje.

Lindexova kolekcija Jesenje modne heroine biće dostupna krajem septembra u Lindex radnjama u Beogradu i Novom Sadu.