string(15) "Najnovije vesti"

Lindex

Najnovije vesti

Povratak u školu!

Bliži se nova školska godina i pravo je vreme, da posle leta, obnovite garderobu za vašu decu. Savršeni komadi sa novim, razigranim i jedinstvenim printovima nude mnoštvo stajling kombinacija za svaki dan u nedelji. Ove jeseni gledamo u nebo i inspirišemo se galaksijama i planetama. Sve to zajedno sa urbanim i kul komadima čini savršen miks za početak školske godine. Duže majice i jakne su nezaobilazni detalji ove sezone. Dugačke bomber jakne, kardigani, kao i dukserice pružiće vam beskrajne mogućnosti za slojevito oblačenje i moderan stil. Paleta boja varira od svetlo sive do tamno plave, koje zajedno sa pastelnim tonovima daju lepe jesenje nijanse.

Pripremili smo sve potrebno da se deca osećaju komforno, razigrano i kul za povratak u školu. Posetite naše radnje i odvešćemo vas u novu i uzbudljivu galaksiju.

Lindex Kids schoolstart Autumn 2016_02 Lindex Kids schoolstart Autumn 2016_08 Lindex Kids schoolstart Autumn 2016_07 Lindex Kids schoolstart Autumn 2016_06 Lindex Kids schoolstart Autumn 2016_05 Lindex Kids schoolstart Autumn 2016_04 Lindex Kids schoolstart Autumn 2016_03