string(15) "Najnovije vesti"

Lindex

Najnovije vesti

Voli svoje leto

Prolećno prepi

Leto nam se bliži i sa ovom prepi kolekcijom bićete spremni za tu divnu, nadolazeću sezonu. U novoj letnjoj kolekciji možete naći pantalone u raznim bojama, čamac izreze, haljine i naravno pruge! Glavne boje su bela, narandžasta i tirkizna sa suptilnim nagoveštajem crvene. Svoj izgled možete upotpuniti sa parom naočara za sunce i šeširom.

ldx1

 

Povetarac

U ovoj kolekciji možete naći savršene komade za vašu svakodnevnu, letnju garderobu. Kaftani, laneni šorcevi, maksi i lepršave haljine predstavljaju glavne odevne predmete. Odlično se kombinuju sa teksas suknjama, šorcevima kao i džinsom. Bela, plava, crvena i morsko plava čine paletu boja.

ldx2

Okean

Leto je stiglo! Okeanom inspirisana kolekcija je prepuna odličnih komada koji će doprineti vašem luksuznom i modernom izgledu. Morska paleta boja čini ove odevne predmete savršenim za vaš letnji odmor, dodajte samo par naočara za sunce i spremni ste za polazak! Od boja su najviše zastupljene zelena i morsko plava, dok je linija kolekcije leprsava.

ldx3

Midsummer

Dosao je vrhunac svedskog leta, vreme je za “the Midsummer celebration” proslavu! Ovaj svecani dan je jedan od najvecih praznika u Svedskoj. Kolekcija ukljucuje sve sto vam je potrebno za budete spremni za praznik. Romanticne maksi haljine, ukrasi za kosu, cipku i bluze. Glavne boje su bela i indigo plava.

ldx4

Svežina zelene

Jedan od najtoplijih meseci je stigao i koji je bolji način da se isprati nego uz veliku letnju Holly&White Lindex kolekciju? Prelepe haljine, šorcevi i bluze čine ovu kolekciju savršenom za letnje dane. Za prohladne večeri imamo blejzere koji će vas utopliti. Jarko zelena je zaštitna boja kolekcije dok su bela i plava suptilno naglašene.

ldx5