string(15) "Najnovije vesti"

Converse

Najnovije vesti

CONVERSE – CHUCK TAYLOR ALL STAR II

Print

CONVERSE predstavlja novu Converse Chuck Taylor All Star II kolekciju, savremenu adaptaciju legendarne Chuck Taylor All Star siluete, prvi put podržane inovativnom Nike Lunarlon tehnologijom. The Converse Chuck Taylor All Star II je spreman za još, razmećući se prepoznatljivim atributima originalne Chuck Taylor All Star patike. Detalji uključuju jedinstveno pojačanje sa prednje strane u beloj boji, gumene vrhove i dobro poznati logo, uz dodatke koje ste vi tražili, kako bismo stvorili udobnu i prilagodljivu premium patiku za sve ljubitelje Chuck Taylor-a.

Od svog pojavljivanja 1917, Chuck Taylor All Star je postala jedna od najslavnijih patika na svetu – sa fanovima, umetnicima i muzičarima koji su prihvatili brend kao bedž kreativnosti i umeničkog izraza. Kreirajući Chucks II, Converse je zaposeo kreativne duše po celom svetu i sjedinio ih u koncertnim halama i studijima, na ulici i žurkama, i shvatio da one žele još. Chuck Taylor All Star II je dizajniran da odgovori na urban način života i stvoren je za izraz nove generacije. Sada naša voljena klasika dobija inovativno osveženje, ostajući verna svojoj bezvremenskoj estetici i u isto vreme obezbeđujući moderan komfor.

The Converse Chuck Taylor All Star II donosi inovativne dodatke:

  • Nike Lunaron podršku uz zglobove
  • Kragnu postavljenu penom i jezik koji ne klizi
  • Perforiran lajner od prevrnute kože koji omogućava stopalu da diše

Konstruisana od kvalitetnog platna, spoljašnjost Chuck Taylor All Star II patike podiže najpopularnije odlike patike na novi nivo:

  • Vezeni All Star logo
  • Podignut prednji deo
  • Monohromne mat rupice za pertle

Print