string(15) "Najnovije vesti"

Lindex

Najnovije vesti

Kate Hudson za Lindex u kolekciji proleće/leto 2014

Lindex je kao zaštitno lice svoje velike kolekcije za proleće / leto 2014. odabrao svetski proslavljenu glumicu Kate Hudson. Ova kolekcija biće dostupna u Lindex radnjama u Srbiji od 02. Aprila.

kate-hudson

Lindex je kao zaštitno lice svoje velike kolekcije za proleće / leto 2014. odabrao svetski proslavljenu glumicu Kate Hudson. Ova kolekcija biće dostupna u Lindex radnjama u Srbiji od 02. Aprila.

Kao osoba tople i jake osobenosti, nesumnjive lepote i talenta, ova glumica nominovana za Oskara i majka dvoje dece savršen je model i muza za prolećne i letnje kolekcije Lindex brenda.

“Uzbuđeni smo i oduševljeni saradnjom sa Kate Hudson ovog proleća.Kao osoba jake i tople osobnosti, kao i sjajnog stila, mislim da upravo Kejt savršeno izražava naše modne ideje”, kaže Johan Hallin, director odseka za koncept I marketing u Lindexu.

Upravo u sopstvenom transatlantskom načinu života, Kate pronalazi inspiracija za svoj prepoznatljiv stila. Na relaciji London – Los Angeles, Kate objedinjuje kalifornijski cool stil, glamur crvenog tepiha i evropski šik. Osim glume, moda je velika strast glumice.

“Ova kolekcija je tako sveža i originalna, izjavila je Kejt. “Obraća se različitim tipovima žena na jedan izuzetno moderan, ali i pristupačan način”.

Kate Hudson će sa Lindexom sarađivati na tri kolekcije. Prva je sveža interpretacija boemskog trenda, uz bogate, jake boje i ključne komade u tzv. ”paisley” mustri, od trikotaže i vezova. Stil sledeće kolekcije je više urbani sa pantalonama širokog, udobnog kroja, komadima od žerseja, slojevitim komadima, ali i sa suptilnom dozom sportskog. Poslednja kolekcija je zabavna i zavodljiva, izraženo inspirisana Japanom. Ključni komadi su kimono jakne sa cvetnim printovima, providne bluze, ravne pantalone i asimetrične suknje i haljine.

“Zaista sam uživala u radu sa Lindexom na ovoj kampanji. Komadi  objedinjuju svakodnevni šik i boemske trendove, udobne krojeve sa donekle određenom strukturom. Linija je veoma izražajna i naglašena, mislim da će se damama dopasti,” izjavila je Kate Hudson.

Kolekcija za proleće/leto 2014. biće lansirana globalno, i dostupna u svim Lindex radnjama na 15 tržišta, širom sveta istovremeno.