string(15) "Najnovije vesti"

Lindex

Najnovije vesti

Penélope Cruz promoter Lindexa za proleće 2013

 

Pénelope Cruz for Lindex - behind the scenes Party Perfect - Spring 2013

Prelepa i multitalentovana glumica Penélope Cruz, promovisaće modu brenda Lindex tokom sezone proleće 2013.

Pratićemo  poznatu glumicu tokom tri kampanje, od zabave na crvenom tepihu, preko odmaranja u njenim omiljenim komadima odeće, do kampanje za leto u kojoj će nositi letnje komade.

“Svojom sofisticiranom elegancijom, Penélope Cruz dodatno naglašava ženstvenu notu kampanje. Kombinacija njene živahne ličnosti, glamuroznog života filmske zvezde, i smisla za humor koji poseduje, čine ovu kampanju zabavnom i dodatno uzbidljivom,” kaže Johan Hallin, Direktor Koncepta i Marketinga u Lindexu.

Penélope će biti model za 3 kampanje u sezoni proleće 2013. Kampanje su povezane pričom u kojoj ćemo ispratiti jedan vikend sa Penelopom. Petak veče, savrčeni je veče za izlazak i zabavu, sa elementima glamura, crvenog tepiha i paparazza. Subotom, videćemo Penélope kako se relaksira u kućnoj atmosferi, odevenoj  u omiljene komade odeće. U poslednjoj kampanji, ispratićemo Penélope odevenu u letnje komade, na putu za nedeljni branč u Mediteranske krajeve.

“Bilo mi je jako zanimljivo da budem model za veliku svetsku kompaniju kakva je Lindex. Dopadaju mi se njihovi modeli, jer zaista odgovaraju mom stilu,” kaže Penélope Cruz.

“Penélope Cruz predstavlja fantastičan model za proleće. Ona odlično prezentuje različite kolekcije, pozitivna je, samouverena i samosvesna, tople prirode i puna energije, prezentujući tako brend Lindex na savršen način,” dodaje Johan Hallin.

Nakon svog proboja 1997, Penélope Cruz glumila je u mnogobrojnim zapaženim filmovima, kao što su “Sve o mojoj majci”, i “Volver” nagrađivani film Pedra Almodovara, iz 2006. Penélope Cruz dobila je Oskara u kategoriji najbolje sporedne ženske uloge za ulogu María Elene, u filmu “Vicky Cristina Barcelona”, koji je režirao Woody Allen.

“Upravo ta činjenica da je poznata širom sveta, ogromna je prednost budući da mi poslujemo na svetskom nivou,” dodaje Johan Hallin.

Jedna od Lindexovih poslednjih saradnji u domenu dizajna sa kućom mode Missoni, privukla je veliku internacionalnu pažnju. Između ostalog, tom prilikom oboren je rekord u donacijama za borbu protiv raka dojke, a sama online prodaja oborila je sve dotadašnje rekorde.

“Deo naše strategije jeste da imamo širok marketing pristup, obuhvatajući tako dozu personalizacije kampanja kao i uvek uzbudljive saradnje sa dizajnerima. Naravno, uvek nam predstavlja dodatno zadovoljstvo kada naša kampanja izazove burnu reakciju na internetu, i kada su nam rasprodate kolekcije koje se kupuju naručivanjem peko našeg sajta,” zaključuje Johan Hallin.

Ove kolekcije dostupne su početkom maja, u Lindex radnjama u tržnim centrima Mercator i Ušće, u Beogradu.