string(15) "Najnovije vesti"

Lindex

Najnovije vesti

Generous kolekcija za Proleće/Leto 2013

Generous, kolekcija brenda LINDEX sa komfornijim krojevima i većim veličinama, fokusirana je na identične trendove kao i sve ostale kolekcije za predstojeću sezonu.

bucke“Dok planiramo naše kolekcije, sve se svodi na radost bavljenja modom. Žena koja prati modu želi da bude inspirsana novim sezonskim trendovima bez obzira na veličinu njene haljine.,” kaže Jenny Andsberg, dizajner Generous kolekcije brenda Lindex.

Ključni artikli za Generous kolekciju za proleće i leto obuhvataju nezaobilazni džins, raznovrsnih obrada, boja i krojeva, kao i druge modele pantalona sa 5 džepova i ostale sezonske modne trendove.

Početak sezone prikazuje osvežavajući, ležerni izgled sa sportskim detaljima. Među bojama koje su obuhvaćene, nalaze se različite nijanse plave, zajedno sa crvenom i zelenom, kao i bež  koja je ove sezone zapljusnuta neonskim bojama. Lepard printovi i printovi nijansirani tehnikom ‘dip-dye’ dominiraju. Stil je određen kontrastom između grubog i romantičnog.

Prepoznatljiva ‘street style’ inspiracija dolazi do izražaja u poznoj prolećnoj fazi kolekcije. Tada nailazimo na modele koji su moderni i za svaku priliku, ukrašeni ključnim artiklima kao što su kamuflažne panatalone, džins i jakne vojničkih krojeva uparene sa čipkanim topovima i tunikama sa tropskim motivima. U paleti boja dominiraju nijanse zelene i laganih, neutralnih boja kao sto su svetlo bež, bež-bela i svetlo siva.

Big Blue predstavlja spoj inspiracija za celokupnu letnju kolekciju. Ovde nailazimo na mnoštvo plavih na paleti boja, posebno nijanse koje podsećaju na boju vode, boje velikih okeana zajedno sa tirkiznim bojama bazena. Svi ovi plavi tonovi pomešani su sa belom, crnom, bojom višnje i malina crvenom. Raspon mustri obuhvata različite vidove nijansiranja boje tehnikom “tie-dye”i razigrane pruge.