string(15) "Najnovije vesti"

Lindex

Najnovije vesti

Dodajte boje u svoj izgled – Proleće 2013

Jedna od glavnih tema prolećne mode definitivno je boja. Videćemo sjajno, blještavo obojene kolekcije sa elementima i latinske Amerike i sveta sporta, zajedno.

spring

“Prepustili smo se bojama i mustrama, i tako smo inspiraciju za modnu kolekciju za predstojeće proleće dobili od izvanredne raznolikosti koju pruža svet tropskih kišnih šuma, plaža i gradova dalekih zemalja,” kaže Camilla Schmidt, iz dizajnerskog tima brenda Lindex.

Havana

U ovoj kolekciji, kiša upoznaje grad, uz bogat raspon šara među kojim zapadaju za oko veliki ‘cvetovi Havane’ i životinjski print. Najbitnije boje su najrazličitije nijanse zelene, od boje lajma do khaki boje i tirkizne, u kombinaciji sa pink, purpurnom i žutom, i dalje sa neutralnim tonovima, kao što su crna i bež-bela. Stil je, istovremeno, i ženstven i moderan.

 

Fluo pop

Način na koji je svet sporta inspirisao ovu kolekciju, ogleda se u svetlim bojama i izboru materijala. Moderni osnovni artikli, kombinovani su sa našim dobro poznatim modelom džinsa sa 5 džepova. Pruge, zvezvde inijansiranje boje tehnikom “tie-dye”dominiraju rasponom mustri, a među najbitnije boje spadaju različite nijanse plave, bež-bela, sivo-crnai boja korala.

 

Sugar me

Ovaj modni pravac ističu upravo osećaj ženstvenosti i ljupki, pastelni kolorit. Nailazimo na različite nijanse pink, bledo tirkizne i zelene, i na materijale kao što su isprani keper, čipka, šifon, kao i sjajne niti u tkanju. Stil je moderan, ženstven i romantičan. Ključni artikli obuhvataju čipkane topove, svilenkaste majice kratkih rukava i pantalone sa 5 džepova.

 

Holly&Whyte

Ova kolekcija namenjena je ženama koje je oduvek privlačio tzv. ‘preppy’ ili koledž imidž, gde su omiljeni komadi klasičog kroja ukrašeni ponekim dodatkom, stilizovani u neočekivane kombinacije. Boje obuhvataju mornarsko plavu, svetlo crvenu, zelenu i belu, a šare su uglavnom pruge i tufne. Sakoi, ležerne pantalone, lagani džemperi i topovi u svetlim bojama, noseći su artikli u ovoj kolekciji.